Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Over IJswijnen.nl

Wij richten ons met ijswijnen.nl op de liefhebbers van ijswijn. Wij zijn altijd op zoek naar ijswijnen die het gewone ontstijgen en 'value for money' geven. IJswijnen.nl besteedt dan ook veel zorg aan het zorgvuldig selecteren van de beste ijswijnen. De ijswijnen zijn stuk voor stuk karakteristiek, zuiver en van een goede prijs kwaliteit verhouding. Iedere fles ijswijn die bij ons de deur uit gaat, zien wij als ons visitekaartje.

IJswijnen biedt u een zeer breed aanbod van ijswijnen aan tegen zeer scherpe prijzen als gevolg van veelal directe import uit de betreffende landen. Uniek aan ons is dat vele ijswijnen in kleine eenheden zijn te bestellen zodat u niet gelijk een doos van 12 flessen behoeft aan te schaffen. Bestellen per fles is ook mogelijk.

IJswijnen.nl - uw site voor de beste ijswijnen

Algemene bedrijfsgegevens:
www.ijswijnen.nl
E-mail: info@ijswijnen.nl
KVK nummer : 50577220
BTW nummer : 196529682B01
Rekening gegevens : Rabobank
IBAN : NL55 RABO 0146152263
BIC : RABONL2U

Afhalen van uw ijswijn is mogelijk

Afhaaladres:
Koningin Julianalaan 10
3981 BB Bunnik
telefoonnummer: 030 275 11 26 / 06 - 81385972

Openingstijden: op afspraak, ook in het weekend

Gratis verzending vanaf 99 euro
De verzendkosten naar Nederland (tot 99 euro) zijn 6,95 euro. Levertijd - 1 tot 3 werkdagen*
De verzendkosten naar Belgie (tot 99 euro) zijn 9,95 euro. Levertijd - 2 tot 5 werkdagen*
Boven de 100 euro is verzending binnen Nederland en Belgie gratis.
* levertijd is een indicatie

Mocht er vertraging optreden, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. In overleg is spoedlevering mogelijk.

Niet tevreden? Geld terug U kunt alle ongeopende flessen binnen 30 dagen naar ons retour sturen in de orginele verzendverpakking. (U betaald daarbij wel zelf de verzendkosten van het retoursturen)

Levering van uw ijswijnen
Wij verpakken uw ijswijnen in verpakkingsmateriaal speciaal gericht op verzending van dure wijnen. Mocht er toch breukschade zijn, veroorzaakt door verpakking of transport, laat ons dit dan weten binnen 3 werkdagen weten via info@ijswijnen.nl

Informatie over onze ijswijnen of diensten?
Dit kan vanzelfsprekend altijd en wij zullen snel reageren op uw vraag of verzoek. Ga daarvoor naar contact en u kunt eenvoudig een bericht achterlaten. Wij zullen per mail of desgewenst per telefoon snel en uiterlijk binnen twee werkdagen contact met u opnemen.

Kan ik iemand een ijswijn cadeau geven?
U kunt ook besluiten om een ijswijn als cadeau te doen. Dit kunt u aangeven tijdens de bestelprocedure. U kunt dan een afwijkend afleveradres opgeven waar wij de ijswijn dan naar toe zullen sturen. Onder de categorie 'Overig' kunt u desgewenst een cadeau verpakking selecteren. Wij zullen dan zorg dragen dat het keurig wordt verpakt. Indien er nog een speciale wens of gedicht bij de bestelling vermeld moet worden, dan kunt u dit via de E-mail doorgeven ( info@ijswijnen.nl ) onder vermelding van uw bestellingsnummer. Geef deze wens of gedicht direct door nadat u de bestelling heeft geplaatst.