Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Retourneren

IJswijnen.nl doet er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over de wijnen. Mocht uw bestelling toch niet voldoen aan uw verwachtingen, kan kunt u binnen 30 dagen na ontvangst ongeopende flessen geretourneerd worden. 

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour van u thuis terug naar IJswijnen.nl zijn voor onze rekening. (De retourkosten voor bestellen buiten Nederland en Belgie zijn voor uw eigen rekening)
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u de wijn met alle geleverde toebehoren in de originele en ongeopende staat in de orginele verpakking aan IJswijnen te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ijswijnen.nl. Tevens dient u onderstaand herroepingsformulier volledig in te vullen. 

U ontvangt van ons een retourlabel die u op de orginele verzenddoos plakt, over het oude verzendlabel heen. U kunt dan het pakket afgeven op het Postkantoor zonder enig bijbetaling (alleen binnen Nederland en Belgie). Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, ontvangt u het bedrag binnen 7 dagen retour op uw rekening.