Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Relatiegeschenken

Op zoek naar een orgineel relatiegeschenk? 

Bestel deze fascinerende wijn eenvoudig en snel voor uw relaties. IJswijn is een wijn met een verrassend verhaal. De druiven voor ijswijn worden tijdens een zeer koude winternacht geplukt. Het water in de druif is dan bevroren, maar de natuurlijke suikers en het druivensap zijn bij deze temperatuur nog siroop achtig. Het resultaat is een uitermate smaakvolle en exclusieve wijn. IJswijnen is dan ook een prachtige wijn om tijdens een (witte) Kerst uit te schenken. Succes gegarandeerd, ontdek en proef het snel.

IJswijnen heeft een landelijke bezorgservice van onze relatiegeschenken. Onze wijn relatiegeschenken kunt u veilig en eenvoudig bij uw relaties laten bezorgen. Wij bezorgen onze relatiegeschenken door het hele land. IJswijnen.nl voor al uw wijn relatiegeschenken wijn!

Bestel uw wijn op onze website, of maak een afspraak en wij komen graag bij u langs. Een keer proeven? U bent van harte welkom.

Mail ons op info@ijswijnen.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onderstaand een greep uit ons assortiment: