Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Zakelijk

Horeca of wijnspeciaalzaak?
Bent u een ondernemer en op zoek naar een partner voor uw (ijs)wijnen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Wij helpen u graag met het maken van een keuze voor uw assortiment? Stuur een email naar info@ijswijnen.nl en wij staan u graag bij met (ijs)wijnadvies.

Op zoek naar een orgineel relatiegeschenk?
IJswijnen.nl is al zo´n 10 jaar de specialist op het gebied van ijswijn. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan (ijs)wijn tegen een scherpe prijs. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ijswijn gecombineerd met een droge wijn uit hetzelfde land en met prachtige dessertwijnglazen? Wij inspireren u graag. Stuur een email naar info@ijswijnen.nl en wij helpen u graag vrijblijvend verder.

Boek onze wijnbar voor uw zakelijk evenement
Wilt u bijvoorbeeld het nieuwe jaar inluiden met zakenrelaties of collega´s? Boek dan nu onze dessertwijnbar. Onder het genot van een heerlijk dessert gecombineerd met een icewine kan terug worden gekeken naar het afgelopen jaar.
Stuur een email naar info@ijswijnen.nl en wij maken graag een vrijblijvende offerte op basis van uw persoonlijke wensen.

Europese partner
Om inkoopkosten laag te houden werkt IJswijnen.nl in Europa samen met The Taste of Canada uit Oostenrijk (www.kanadischerWein.com). Daarnaast zorgt dit ervoor dat we met name de wijnen uit Canada, Duitsland en Oostenrijk gemakkelijker en sneller uit voorraad kunnen leveren.

Taste of Canada