Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Zakelijk

Horeca of wijnspeciaalzaak?
Bent u een ondernemer en op zoek naar een partner voor uw (ijs)wijnen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Wij helpen u graag met het maken van een keuze voor uw assortiment? Stuur een email naar info@ijswijnen.nl en wij staan u graag bij met (ijs)wijnadvies.

Op zoek naar een orgineel relatiegeschenk?
IJswijnen.nl is al zo´n 10 jaar de specialist op het gebied van ijswijn. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan (ijs)wijn tegen een scherpe prijs. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ijswijn gecombineerd met een droge wijn uit hetzelfde land en met prachtige dessertwijnglazen? Wij inspireren u graag. Stuur een email naar info@ijswijnen.nl en wij helpen u graag vrijblijvend verder.

Boek onze wijnbar voor uw zakelijk evenement
Wilt u bijvoorbeeld het nieuwe jaar inluiden met zakenrelaties of collega´s? Boek dan nu onze dessertwijnbar. Onder het genot van een heerlijk dessert gecombineerd met een icewine kan terug worden gekeken naar het afgelopen jaar.
Stuur een email naar info@ijswijnen.nl en wij maken graag een vrijblijvende offerte op basis van uw persoonlijke wensen.