Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Verzenden of Ophalen

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 99,-. (Geldt op alle bestellingen naar Nederland en  België)

De verzendkosten naar Nederland (tot € 99,- euro) zijn 6,95 euro. Levertijd - 2 tot 3 werkdagen
De verzendkosten naar Belgie (tot € 99,- euro) zijn 9,95 euro. Levertijd - 2 tot 4 werkdagen

Bij grotere en zakelijke bestellingen wordt voor de bezorging een afspraak gemaakt, de levertijd zal dan mogelijk enkele dagen langer zijn.

Wat zijn de verzendkosten naar het buitenland?
In onderstaande tabel zijn de verzendkosten naar het buitenland weergegeven.

Bestemming   Verzendkosten
Denemarken :
24,95
Duitsland :
14,95
Finland :
34,95
Frankrijk :
24,95
Italië :
34,95
Luxemburg :
14,95
Oostenrijk :
20,95
Portugal :
37,95
Spanje :
37,95
Engeland (UK) :
24,95
Verenigde Staten :
139,95
Zweden :
34,95
Zwitserland :
64,95


Wie bezorgt mijn bestelling?
De bestelling wordt bezorgd, afhankelijk van (onder meer) de bestemming en de grootte van de bestelling, door PostNL, DPD of UPS. Op de dag dat wij het pakket aanleveren bij de vervoerder, sturen we je een e-mail dat de bestelling vandaag verzonden is en door wie het pakket bezorgd wordt (indien bekend met een track & trace code).

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Bestellingen worden in Nederland binnen 2-3 dagen werkdagen thuisbezorgd. Op zondag, en nationale feestdagen worden er geen pakketjes bezorgd.
Goed om te weten: rond de jaarwisseling gelden afwijkende levertijden. Houd rekening met een iets langere levertijd.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?
Ja, je kunt de bestelling zonder extra kosten op een ander adres laten bezorgen dan het contactadres. Je kunt dit onder 'Afleveropties' aangeven tijdens het bestelproces, door een alternatief afleveradres te kiezen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
U kunt uw bestelling bij ons op afspraak afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u de bestelling bij ons in Bunnik komt ophalen. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, stuur dan een email naar info@ijswijnen.nl en laat ons weten wanneer u uw bestelling het liefst komt ophalen. Dat kan over het algemeen ook in het weekend en tot 's avonds 21:00. Wij zullen dan contact met u opnemen om te laten weten of afhalen op de gewenste datum en tijd mogelijk is.