Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Fabio Beerenauslese 2017, 375ml


 

15.95

Voorraad
+

Het wijnhuis Wegleitner ligt in het hart van de Seewinkel. De Seewinkel of "Meerhoek" is een merengebied vlak naast de Neusiedler See in het Oostenrijkse Burgenland. Talloze internationale proeverijen hebben aangetoond dat 's werelds beste zoete wijnen rond deze vele meren uitstekend gedijen. De wijngaarden van Wegleitner zijn dan ook gelegen op toplocaties in de regio.

Sinds 1997 is de wijnmakerij Jonny Wegleitner gepassioneerd wijnmaker. Hij heeft het familie bedrijf in 2011 overgenomen van zijn ouders, vanuit een lange traditie en familie historie.

Johannes is een enthousiaste wijnmaker en als een echte allrounder, verzorgt hij de marketing, de sales, het kelder werk en coördineert hij het belangrijkste werk in de wijngaarden. Nauwkeurige kwaliteitscontrole en aandacht voor goede wijn is terug te vinden in zijn sterke aromatische en fruitige wijnen.

Hij heeft al vele successen geboekt met rode en zoete wijnen. Keer op keer kregen zijn wijnen verschillende prijzen met uitstekende punten. 90 punten en meer zijn niet ongebruikelijk en daarmee wordt de uitstekende kwaliteit bevestigd.

Alcohol 8,5%
Inhoud 375ml
Jaar 2017
Wettelijke notatie bevalt sulfieten