Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Over ons

Sinds onze oprichting in 2010 doen wij voor u maar één ding: absolute topwijnen aanbieden waar u uw gasten mee zult verrassen. Inmiddels leveren wij wereldwijd van de US tot aan Beijing. De Benelux is onze thuismarkt. Wij leveren aan slijterijen, restaurants, ondernemingen en aan particulieren. Een aanpak waarmee we al jaren op rij hard mee groeien.

Wij zijn voor u altijd op zoek naar ijswijnen die het gewone ontstijgen en 'value for money' geven. IJswijnen.nl besteedt dan ook veel zorg aan het zorgvuldig selecteren van de beste ijswijnen. De ijswijnen zijn stuk voor stuk karakteristiek, zuiver en van een goede prijs kwaliteit verhouding. Iedere fles ijswijn die bij u wordt afgeleverd, zien wij als ons visitekaartje.

IJswijnen biedt u een zeer breed aanbod van ijswijnen aan tegen zeer scherpe prijzen als gevolg van veelal directe import uit de betreffende landen. Uniek aan ons is dat u de ijswijn per fles kunt kopen. 

IJswijnen.nl - uw site voor de beste ijswijnen

Algemene bedrijfsgegevens:
www.ijswijnen.nl
E-mail: info@ijswijnen.nl
KVK nummer : 50577220
BTW nummer : 196529682B01
Rekening gegevens : Rabobank
IBAN : NL55RABO 0146152263
BIC : RABONL2U

Afhalen van uw ijswijn is mogelijk

Afhaaladres:
Koningin Julianalaan 10
3981 BB Bunnik
telefoonnummer: 030 275 11 26 / 06 - 81385972

Openingstijden: op afspraak en veelal ook in het weekend.

Gratis verzending vanaf 99 euro
De verzendkosten naar Nederland (tot 99 euro) zijn 6,75 euro. Levertijd - 2 tot 3 werkdagen*
De verzendkosten naar Belgie (tot 99 euro) zijn 9,95 euro. Levertijd - 2 tot 4 werkdagen*
* levertijd is een indicatie

Mocht er vertraging optreden, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. In overleg is spoedlevering mogelijk.

Levering van uw ijswijnen
Wij verpakken uw ijswijnen in verpakkingsmateriaal speciaal gericht op verzending van dure wijnen. Mocht er toch breukschade zijn, veroorzaakt door verpakking of transport, laat ons dit dan weten binnen 2 dagen op info@ijswijnen.nl

Informatie over onze ijswijnen of diensten?
Dit kan vanzelfsprekend altijd en wij zullen snel reageren op uw vraag of verzoek. Ga daarvoor naar contact en u kunt eenvoudig een bericht achterlaten. Wij zullen per mail of desgewenst per telefoon snel en uiterlijk binnen twee werkdagen contact met u opnemen.

Kan ik iemand een ijswijn cadeau geven?
U kunt ook besluiten om een ijswijn als cadeau te doen. Dit kunt u aangeven tijdens de bestelprocedure. U kunt dan een afwijkend afleveradres opgeven waar wij de ijswijn dan naar toe zullen sturen. Onder de categorie 'Overig' kunt u desgewenst een cadeau verpakking selecteren. Wij zullen dan zorg dragen dat het keurig wordt verpakt. Indien er nog een speciale wens of gedicht bij de bestelling vermeld moet worden, dan kunt u dit via de E-mail doorgeven ( info@ijswijnen.nl ) onder vermelding van uw bestellingsnummer. Geef deze wens of gedicht direct door nadat u de bestelling heeft geplaatst.

 
i4Dessertwijn is een dochteronderneming van IJswijnen.nl

Eigenaar Ben Velzeboer met oudste zoon
 
Eigenaar Ben Velzeboer met oudste zoon
 
Op zoek naar nog meer dessertwijn? Kijk ook eens op onze ander website Dessertwijn.nl