Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Burnt Ship Bay Vidal ice wine

Burnt Ship Bay Vidal Icewine 2013, 200ml


 

29.95

Voorraad
+

Burnt Ship Bay Estate is bijzonder trots om deze icewine te kunnen presenteren van druiven die diep geworteld zijn in de rijke geschiedenis van het Niagara-schiereiland. Het wijnhuis is vernoemd naar een kleine baai in de Boven-Niagara-rivier, waar de Fransen in 1759 tijdens de Zevenjarige Oorlog verschillende schepen verbrandden om te voorkomen dat ze in de handen van de Engelsen zouden vallen.
Deze Canadese Burnt Ship Bay vidal icewine is bekroond met een tweetal awards. Een gouden award bij de "Decanter Asia Wine Awards" voor de beste zoete wijn in Noord Amerika en een Gouden medaille bij de "China Wine & Spirits Awards". Reden genoeg voor ons om dit wijnhuis op te nemen in ons assortiment. (Exclusief bij ons in Nederland en België). Ontdek deze bijzondere icewine.

Deze vidal icewine heeft indrukwekkende aroma´s van perzik-, mango- en ananas gecombineerd met kruiden en honing. Geniet van de lange, pittige en frisse afdronk. Drink deze bijzondere dessertwijn bij voorkeur met vers fruit, foie gras, paté of romige (blauwader)kaas. Uiteraard ook perfect om op zichzelf te drinken. 

“Niagara Icewine is Canada’s gift to the world of wine and our Vidal Icewine offers a truly wonderful experience of the senses!”

Wijnsoort

:

Wit

Druivensoort

:

Vidal

Land

:

Canada

Regio

:

Niagra

Wijngoed

:

Burnt Ship Bay

Serveertemp.

:

8 – 10c

Inhoud

:

200ML

Alcohol

 

11,0% vol

Past bij

:

Vers fruit, foie gras, paté en romige (blauwader)kaas

Wettelijk vermelding

:

Bevat Sulfieten

Artikelnr

:

 

Website

:

www.burntshipbay.com

Beschrijving Burnt Ship Bay Icewine (Beschrijving_Burnt_Ship_Bay_vidal_icewine.pdf, 302 Kb) [Download]