Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Blue Nun Pink Ice, 375ml


 

21.95

Voorraad
+

Blue Nun is één van 's werelds oudste en meest bekendste wijnmerken. Het begon in 1921 toen H. Sichel Söhne de eerste wijnstokken in Duitsland planten. Vandaag de dag is men vele generaties verder en is Blue Nun uitgegroeid tot een state-of-the-art wijnhuis. Blue Nun staat garant voor een verfijnde wijnbouw met een constante hoge kwaliteit. De groei heeft er ook voor gezorgd dat men ook over de grens is gaan kijken. Daar is deze prachtige Blue Nun Pink Ice een typisch voorbeeld van.

Blue Nun PINK ICE is een heel speciale en spannende rode wijn uit Spanje. Het heeft een verfijnd boeket, met een smaak die doet denken aan perfect gerijpte druiven. Zoals de naam suggereerd smaakt deze wijn het beste "on-the-rocks". Voor hoegenaamd iedere wijn is dat een doodzonde, maar het maakt van deze een onweerstaanbare 'sweet temptation'. Het is de ideale wijn voor feestelijke gelegenheden en kan worden genoten samen met een grote diversiteit aan desserts of heerlijk op zichzelf als gezamenlijke afsluiter van een heerlijk diner.

Herkomst: Spanje, Valencia
Serveertemperatuur: 6 - 10 graden
Alcohol: 11,0%
Zuurgraad: 5.0 g/l
Rest suikers: 120 g/l
Inhoud fles: 375ml
Wettelijke notatie: bevat sulfieten