Maatregelen rondom het Coronavirus

Dat we in bijzondere tijden leven, is een understatement. We hopen dat het goed met je gaat en dat je gezond zult blijven.
De impact van de Corona-pandemie raakt ook de manier waarop wij momenteel ondernemen. Daarom een korte update van onze kant.

Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft genomen tegen de verspreiding van het coronavirus komen er bij ons vragen binnen over de bezorging van pakketten. PostNL bezorgt onze pakketten tot op heden zoals je gewend bent. Om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft PostNL wel extra maatregelen genomen. Vanaf heden tekent de bezorger van PostNL na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit wordt gedaan om het contact tussen jou en de bezorger te minimaliseren. De bezorger vraagt om de laatste drie cijfers van jouw legitimatiebewijs en noteert dit in het handtekeningveld.
Daarnaast is het tijdelijk niet meer mogelijk om bestellingen af te halen in Bunnik. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij zoeken dan graag samen naar een oplossing.

Het coronavirus heeft ook invloed op onze dienstverlening. Wij hebben onze werkwijze zo goed mogelijk ingericht dat onze dienstverlening zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Wij zijn gewoon telefonisch, via whatsapp of per email bereikbaar.

Hartelijke groet,

Team IJswijnen.nl