Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
eiswein melsheimer duitsland dessertwijn

Melsheimer Mullay-Hofberg Riesling Eiswein (biologisch)


 

78.95

Niet op voorraad
Biologische eiswein van het wijnhuis Melsheimer. Dit wijnhuis is gelegen aan de Moezel. Al voor vijf generaties lang en bijna twee honderd jaar maakt de familie Melsheimer kwaliteitswijn. Vandaag de dag managed Thorsten Melsheimer dit wijnhuis, samen met zijn vrouw Stefanie en drie kinderen. Het is een echte familie estate. De filosofie van de familie is, dat men alleen door een gezonde en ecologische werkwijze een echte top wijn kan maken. Dat is dan ook de reden dat zij tussen 1995 en 1997 het bedrijf compleet hebben omgevormd naar een ecologische bedrijf. Sindsdien is men gecertificeerd als ecologische wijngaard. Melsheimer is dan ook lid van de "German National Association For Ecological Winemaking" ECOVIN. De eiswein van dit huis heeft een uitstekende smaak en afdronk.

Deze dessertwijn is beperkt in voorraad. Mocht u veel flessen willen bestellen, houdt u dan rekening met een levertijd van ongeveer twee tot maximaal drie weken.

 

       
Land en streek : Duitsland, Moezel  
Wijnhuis : Melsheimer  
       
       
Druif : Gemaakt van 100% Riesling  
Kleur: : Heldere goudgele kleur  
Geur : Caramel, rozijnen  
Smaak : Honing, sinaasappel, en perzik  
Spijs : Diverse paté, zachte kazen en fruit desserts  
       
       
Serveer : gekoeld bij 8 - 10 º C  
Alcohol : 6,0 %  
Acid : 24 g / l  
Suiker gehalte : 390 g / l  
Inhoud : 375 ml  
       
       
You-tube : http://www.youtube.com/watch?v=eYwTQN7X0F4  
Website : http://www.melsheimer-riesling.de/