Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
argentinie icewine Las perdices malbec dessertwijn

Las Perdices Ice Wine Malbec


 

30.95

Niet op voorraad
De dessertwijn is gemaakt van 100% Malbec druiven en voorzien van een glanzende robijnrode kleur. Aroma’s van overrijp fruit zoals pruimen, krenten en Morello kersen. Zalvend en complex palet met tonen van kweepeer en gedroogde pruimen. Gebalanceerde verhouding in suikers en zuren hetgeen deze rode dessertwijn zondermeer heel uniek maakt. Dit alles voorzien van een zeer lange afdronk.

Viňa Las Perdices, is gelegen aan de voet van het Andesgebergte, pakweg 1000 meter boven zeeniveau in het wijngebied Lujan de Cuyo, Mendoza het eerste officiële DOC gebied van Argentinië.

De familie Muňoz Lopez emigreerden in 1952, onder leiding van Don Juan Muňoz Lopez, van de zuid Spaanse provincie Andalucie naar het Argentijnse Mendoza om aldaar hun geluk te beproeven. Toen de familie destijds arriveerde in dit deel van Argentinië, waren zij verbaasd over de hoeveelheid patrijzen die hier huisden, vandaar dat de naam Viňa Las Perdices – De Patrijzen Wijngaard, snel was bedacht.

De passie van Don Juan, voor het werk in de wijngaard en het maken van wijn op zich, alsmede de uitdaging om vooral hoogwaardige en kwalitatief superieure wijnen te produceren, gaven hem het doorzettingsvermogen zijn droom daadwerkelijk te realiseren. Het resultaat is een moderne winery waar ‘handcrafted winemaking’ en de moderne techniek hand in hand gaan.

       
Land en streek : Argentinië / Mendoza (Lujan de Cuyo)  
Wijnhuis : Viña Las Perdices  
       
       
Druif : Gemaakt van 100% Malbec  
Kleur: : Robijn rood  
Geur : Overrijp fruit zoals pruimen, krenten en Morello kersen  
Smaak : Zalvend en complex palet met tonen van kweepeer en gedroogde pruimen  
Spijs : Verschillende kazen, cranberry paté of desserts  
       
       
Serveer : gekoeld bij 6-8 º C  
Alcohol : 11,5%  
Acid :    
Suiker gehalte : 150 g / l  
Inhoud : 375 ml  
       
       
You-tube : http://www.youtube.com/watch?v=Ja6yILtwcVs
(In het spaans)
 
Website : http://www.lasperdices.com/